Om os

 

Lidt om os…

Hus003Vi er en familie på fire personer, Thomas på 40 år og Morten på 28 år, som er flyttet hjemmefra for mange år siden, og vi har nu også to børnebørn. Herhjemme er der nu kun Jørn og mig – sagde hunden – Else.

Vi bor i hjertet af Jylland i en lille by der hedder Vonge tæt på Hærvejen. Vi har en dejlig stor have og skov og meget vand tæt på som legeplads for hundene.

og hundene…Hus008

Vi har altid haft Labrador i huset. Den første fik vi i 1973. Det var kun som vagthund og familiehund.

Andet hundearbejde blev det ikke til, med små børn og aftenarbejde var der ikke tid til hunden.

Hus001Men i 2003 fik jeg min skønne Petit Deor’s sweet Bauhinia ( Zitta).

Hende hentede jeg hos Flemming og Gitte Roed. Tusind tak for hende, hun var roden til, at jeg fik lyst til at arbejde med udstilling og markprøve og Zitta har gjort det rigtig godt.

Zitta døde den 26-10-2015.

Så blev mit arbejdsliv forandret til, at jeg kom til at gå hjemme på grund af en arbejdsskade. Da søgte jeg så om at få et kennelmærke i 2007. Det fik jeg….. Kennel Thorkjær´s.
 

Hus002I 2005 fik jeg Black Labarrows Connor F1, som jeg har brugt på markprøver. Det har han gjort rigtig godt både på WT og markprøver i vinder kl.

I 2009 kom Coco Loco’s Bloody Mary ( Emma ) til flokken som udstillingshund, og jeg skal love for, at hun har gjort det godt på officielle udstillinger også som første vinder m/CK. I dag stilles hun i Brugshundeklassen og gør det også godt på markprøver.

I 2011 kom min skønne Coco Loco’s High Maintenance (Thilde) til flokken som udstillings hund, og det gør hun rigtig godt. Hun er mest blevet stillet i Tyskland.

I 2015 kom Juna (Sigu) til flokken som markprøvehund og jagthund. Jeg glæder mig til at se, hvad han indeholder, og jeg er sikker på, vi får mange dejlige timer sammen.

Det var lidt om, hvad jeg/vi får vores tid til at gå med.

ducksonlakefade+dogs

Connor2+Hundeg006